Städfirma Malmö med prisvärda städtjänster

Städfirma i Malmö med prisvärda städtjänster

Prisvärd städfirma i Malmö som levererar allt inom städning. Spelar ingen roll vad du än önskar för slags städningar. 

Det vi jobbar mest med är då flyttstädningar och inom detta område är vi kompetenta och personliga skickliga.

Personalen har genomgått utbildningar för att kunna ge kunderna det bästa tänkbara inom flyttstäd i Malmö.

Vad kostar då en flyttstädning i Malmö? Priset beror på hur många kvadratmeter bostaden har. Eftersom våran städfirma jobbar efter kvadratmeter så får du ett exakt pris vid offerten. 

I våra offerter så ingår resa och material. Eventuella rut-avdrag är inräknade och det är då det pris du kommer att få betala som du ser i offerten från oss. 

Flyttstädning i Malmö

Flyttstädning i Malmö är en populär tjänst. Många byter bostad och vill underlätta genom att anlita proffs som utförd flyttstädningen.

Genom att vi har hållit på i årtionden så borgar det för att du som kund får kvalitet till bästa tänkbara pris. Vår flyttstädning är noggrann och grundlig.

Allt från tak till golv rengörs. När nästa person flyttar in i bostaden så skall allt vara skinnande hyra. Tekniken och redskapen har vi för att du som kund skall känna dig trygg.

Genom att kontakta oss via vårt formulär eller e-post och beskriva vad du önskar offert på, så återkommer vi inom 1 minut med offert du kommer att ha svårt att tacka nej till.

Städfirma i Malmö 

Vår städfirma i Malmö utför allt du önskar anlita oss för. Spelar ingen roll om det så är flyttstädning eller städning i alla dess olika former.

Genom att vi har alla våra tjänster öppna för alla, så kan både privatpersoner och företag boka vår städfirma. Att vi kan leverera kvalitet vet alla i Malmö som anlitat oss. Kontakta oss du med för en villkorslös offert.

Prisvänlig städfirma i Malmö

Städfirman i Malmö som ger kunderna rätt pris direkt vid offert. Vårt företag har som mål att ge kunderna bästa tänkbara pris på kvalitet som vi levererar.

Bemannad kundtjänst när ni dygnet runt. Frågor besvaras och gratis offerter lämnas. Allt för att ge kunden 100 % service.

Med Jourstäd blir det:

  • Prisvärt
  • Hyra
  • Klart snabbt

Snabboffert

[email protected]

0738-41 95 67

Total
0
Shares